Dodela sredstava za eksploatacione bunare i sisteme zaštite od vremenskih nepogoda

projekti 09 Mar 2017 8:41

Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje nabavke opreme za navodnjavanje i izgradnju eksploatacionih bunara na teritoriji AP Vojvodine u 2017.godini

Cilj konkursa za dodelu sredstava za sufinanisiranje nabavke opreme za navodnjavanje i izgradnju eksploatacionih bunara na teritoriji AP Vojvodine u 2017. godini jeste povećanje obradivih površina pod sistemima za navodnjavanje u Autonomnoj pokrajini Vojvodini.

Predmet konkursa jeste dodela bespovratnih sredstava za sufinansiranje sistema za navodnjavanje: izgradnje eksploatacionih bunara, nabavku opreme za bunare, pumpi i agregata za navodnjavanje, sistema za fertirigaciju, tifona, linija za navodnjavanje i izgradnju cevovoda.

Preuzmite:

Tekst konkursa
Pravilnik
Obrazac prijave

 

Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za sufinansiranje nabavke elemenata sistema za zaštitu od vremenskih nepogoda na teritoriji AP Vojvodine za 2017. godinu

Cilj konkursa jeste povećanje površina zasada voća pod sistemom protivgradnih mreža u Autonomnoj pokrajini Vojvodini u 2017. godini.

Predmet konkursa jeste dodela bespovratnih sredstava za sufinansiranje nabavke elemenata sistema za protivgradnu zaštitu sa naslonom za voćarsku proizvodnju.

Preuzmite:
Tekst konkursa
Pravilnik
Izjava – saglasnost
Obrazac 1 – Elementi sistema PGM
Obrazac 2 – Izjava fizička lica
Obrazac 2a – Izjava pravna lica
Obrazac 3 – Prijava za konkurs
Prilog 4 – Obrazac pravdanja sredstava
Prilog 5 – Podaci o članovima zadruge

Komentari su zatvoreni