Izađi mi na teglu

kler,naslovna 29 Aug 2017 5:42

Maskota manifestacije Zdravko, i ove godine 16.09.2017.  poziva sve da

IZAĐU NA TEGLU”!

 

Organizacija “Bašta Mašta” pokrenula je ovu jedinstvenu, konceptualno neobičnu, autentičnu i društveno odgovornu manifestaciju na teritoriji cele zemlje tokom koje se u formi karavana, od grada do grada tokom septembra i oktobra, organizuje takmičenje u spremanju ajvara.

Osnovni cilj ovog zabavnog takmičenja je potraga za šampionima u pripremanju najboljeg i najpoznatijeg srpskog proizvoda u svetu, prvenstveno u mestima u kojima se održava, a zatim i finalno za titulu najboljeg u državi.

Pripremljene su raznovrsne programske aktivnosti za takmičare i posetioce, još više zabave, vrednije nagrade za takmičare, nagradne igre za prisutne, a nismo zaboravili ni najmlađe čije nas ushićenje i nasmejanost opredeljuje da tom segment programa dodamo dosta  noviteta.

UČEŠĆE JE BESPLATNO.

      Takmičarima će takođe biti obezbeđeni : natkriveni štand za takmičarsku ekipu, stolovi i stolice, peći za pečenje paprika i pripremu ajvara, drva, tegle, sveža paprika u količini potrebnoj za pripremanje jedne „ture“ ajvara, ulje, šećer i so.

 S’ obzirom na idealne uslove za takmičenje, sve što učesnici treba da urade je da se naoružaju tajnim receptima, dobrom voljom i da nam“izađu na teglu”!

 

Posetioci manifestacije imaće priliku da se upoznaju sa proizvodima starih zanata i domace radinosti koje će izlagati njihovi sugrađani tokom trajanja manifestacije na Trgu Republike.

 

Za sve dodatne informacije i prijavu ekipe, obratite se:

U kancelariju za lokalni ekonomski razvoj-Trg slobode 2

Kontakt :021/730-020 lokal 144

Email: kler.srbobran@gmail.com

 

Tags: , , Komentari su zatvoreni