Podrška školama i vrtićima iz Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje

kler,naslovna 10 May 2017 10:38

Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice, odobrio je sredstva za izradu tehničke dokumentacije u planiranim projektima sanacije i rekonstrukcije delova sedam obrazovnih ustanova u opštini Srbobran.

Za izradu projektno tehničke dokumentacije sanacije školskih objekata, Osnovnoj školi “Vuk Karadžić” pripalo je 280.000 dinara, Osnovnoj školi “Jovan Jovanović Zmaj” 300.000 dinara, a Osnovnoj školi “Petar Drapšin” u Turiji i Osnovnoj školi “Žarko Zrenjanin Uča” u Nadalju po 250.000 dinara.

Gimnaziji i ekonomskoj školi “Svetozar Miletić” je za izradu projektno tehničke dokumentacije za energetsku sanaciju objekta, pripalo 318.500 dinara.

Uz škole, sredstva za izradu dokumentacije dobila je i Predškolska ustanova “Radost”, preciznije 180.000 dinara za vrtić “Crvenkapa” i 120.000 dinara za vrtić “Bambi”.

Ugovore sa Igorom Mirovićem, predsednikom Vlade Vojvodine, potpisali su direktorke srbobranskih škola, i Neško Čestić, predsednik opštine Srbobran, u ime PU “Radost”.

Komentari su zatvoreni